woensdag 27 april 2022

Lisse: De Keukenhof 8,5 km 26-04-2022













































 Om half tien waren we in de Keukenhof en het was al heel druk. Toch hoefde je niet te schuifelen en je kon alles heel goed bekijken. Wel een tijdje in de rij staan voor koffie en thee maar dat was goed te doen. Het was prachtig helder en zonnig weer. Wel fris maar daar hadden we ons op gekleed. Meer als veerti
en graden werd het niet. We waren hier door de Corona twee jaar niet meer geweest, maar het was weer schitterend. Om een uur of half drie gingen we weer op huis aan.

dinsdag 19 april 2022

Ackoy: Klompenpad-Rhenoysepad 14,5 km 19-04-2022



















































































 Om kwart voor negen ben ik gestart met de wandeling en om half één was ik weer terug op de parkeerplaats. Drie uur gelopen en drie kwartier gerust of stilgestaan. Gemiddelde loopsnelheid 4,6 km/uur en totaalgemiddelde snelheid 3,6 km/uur. de temperatuur liep op van tien naar 19 graden Celsius. Er stond weinig wind en het was prachtig zonnig en helder weer. De omgeving zag er zo fleurig uit dat ik maar foto's bleef maken. Een prachtige wandeling. Er waren op sommige stukken veel fietsers, niet overal want op de echte klompen paden komen geen fietsers. De eerste wandelaars kwam ik pas om tien over half twaalf tegen en toen werden het er zo'n tien koppeltjes van twee. Die beginnen den ik pas om een uur of elf te wandelen. Dan heb ik er het grootste stuk al op zitten.